Boek

DOWNLOAD “gratis” E-boek “In 10 stappen van een ongelukkige relatie naar een gelukkige relatie”

in_10_steppen1_copyDit e-boek is geschreven om duidelijkheid te bieden en vooral om simpele stappen van actie aan te reiken als het aankomt op gelukkig zijn. Het e-boek gaat over herkenning en actie nemen. Het is confronterend om te komen daar waar je wilt zijn, gelukkig.

Het e-boek helpt je:

  • Als je een gelukkige relatie wilt omarmen
  • Als je twijfel wilt verslaan
  • Als je actie wilt ondernemen in je leven

Soms moet je loslaten om echt gelukkig te zijn.

Zelfs als je daar (nog) niet aan toe bent, ben je dichter bij je doelen dan gisteren na het lezen van dit e-boek. Start vandaag met de toekomst van morgen!


DOWNLOAD “gratis” E-boek “Leven na verbaal geweld”

transparant eboekDit e-boek is geschreven op basis van mijn persoonlijke ervaringen met en na verbaal geweld. Het boek vertelt mijn weg van loslaten, omarmen en echte vrijheid na verbaal geweld.

Het e-boek helpt je:

  • Als je op zoek bent naar echte eigen vrijheid
  • Als je weer in contact wilt komen met jezelf
  • Als je op zoek bent naar (h)erkenning

Soms moet je loslaten om echt vrij te voelen.

 

Zelfs als je daar (nog) niet aan toe bent, ben je dichter bij je doelen dan gisteren na het lezen van dit e-boek. Start vandaag met de toekomst van morgen!


BOEK “Zo, die tyfus kerstboom staat”

transparent

Wat zou het voor jou betekenen om niet verloren te gaan in het web van wrede woorden?

Zou het van invloed zijn op jouw eigenwaarde? Zou het je bewustwording vergroten en je innerlijk stem meer volume geven? En als je denkt dat dit kan, hoe kun je het dan zich laten voordoen?

Wat als ik je vertel dat met mij, vele andere voorbij het web van wrede woorden zijn gegaan. Dat ik van mening ben dat ook jij niet verloren hoeft te gaan in het web van wrede woorden? Geloof je mij?

In de greep van verbaal geweld, wordt jouw eigenwaarde met de grond gelijk gemaakt. Overleven is het enige wat je overeind houdt, terwijl je dieper en dieper in het geweld wordt gezogen. Het web van leugens probeert je vast te houden, wanneer je je probeert los te rukken en wilt gaan leven.

Het boek “Zo, die tyfus kerstboom staat” is nog in ontwikkeling, wil je op de hoogte blijven en een eerste druk ontvangen? Wil je een uitnodiging voor de lancering ontvangen? Een persoonlijke noot in het boek? Laat die kans niet voorbijgaan en noteer je emailadres hieronder:

Top