banner kracht geluk jezelf

LIFE CHANGE COACH Op Eigen Kracht

GELUKKIG en KRACHTIG met

JeZelf  Relaties  het Leven

Alhoewel verscheidene professionals je zouden kunnen helpen om vooruitgang te boeken daar waar je nu hulp nodig hebt, soms wil je liever iemand die je voor is gegaan. Iemand die weet wat het is en hoe zij het heeft bereikt. Iemand met eigen persoonlijke ervaring en expertise passend bij jouw levensmoment.

Het doel van mij als LIFE CHANGE COACH  Op eigen kracht  is om een verandering te laten plaats vinden in jouw leven op basis van jouw eigen kracht om gelukkig te worden. Op basis van die verandering kun jij het doel bereiken wat je wilt, gelukkig zijn.

Je wordt ondersteund in het bewerkstelligen van significante veranderingen in jouw leven. Je ontdekt wat je wilt in het leven en hoe je dat kunt bereiken. Je leert hoe je je eigen behoeften kunt vervullen. Je leert om eigen oplossingen te vinden, in plaats van het voorkauwen van oplossingen die niet passen bij jou als persoon. Op die manier krijg je handvatten voor de toekomst en niet alleen voor nu.

LIFE CHANGE COACHING op eigen kracht kan voordeel leveren voor jou als jij....
veranderingen wilt in je leven, als persoon en/of binnen de relatie
helderheid zoekt in de situatie waarin je je ongelukkig voelt
vaardigheden wilt ontwikkelen om te worden wie je was
je zelfvertrouwen een boost wilt geven
 
Het leven is en blijft in beweging, zo ook de website. Voor nu worden er artikelen geschreven over geweld in de relatie | relatieproblemen | scheiden | voorbij liefdesverdriet | gelukkig zijn. Er is de mogelijkheid om mij te boeken als gastspreker en je kunt één van mijn eboeken downloaden. Check 'over mij' om meer over mij te weten te komen en mijn visie en missie.

Je kunt natuurlijk ook contact met mij opnemen via:
elisabeth@zodietyfuskerstboomstaat.nl
 https://www.facebook.com/verbaalgeweld/

BLOG ARTIKELEN PER CATEGORIE:

Geweld in relatie

Autisme of narcisme kenmerken?

Autisme of narcisme kenmerken?

Bij op augustus 18, 2016 in Geweld in relatie, Narcist met 2 reactie

In plaats van dé checklist van narcisme kenmerken, ontdek je het verschil tussen een autist en een narcist. Je vraagt je al snel af wat de verschillen zijn. Weet de verschillen, maar laat ten alle tijden de diagnose over aan een professional. Leer jouw situatie beter kennen en begrip te tonen.

Hooggevoelige mensen in relatie met een narcist

Hooggevoelige mensen in relatie met een narcist

Bij op april 26, 2016 in Geweld in relatie, Narcist met 10 reactie

Hooggevoelige mensen belanden sneller in een relatie met een narcist. Ze voelen zich aangetrokken tot de roerige geschiedenis en emotionele bagage. Het liefdespaleis verandert in een luchtkasteel. Er is geen sprake van wederzijds, slechts een eenrichtingsverkeer. En jij? Lees en deel je ervaringen.

Geestelijke mishandeling: de vernietigende kracht en controle

Geestelijke mishandeling: de vernietigende kracht en controle

Bij op maart 1, 2016 in Geweld in relatie met 6 reactie

Geestelijke mishandeling ontneemt je van wie je bent, de kern van je bestaan. De kracht en controle van geestelijke mishandeling is vernietigend. Er zijn 8 universele tactieken van kracht en controle die worden ingezet om jouw kern te vernietigen. Herken jouw (ex)relatie. Pak je eigen kracht terug.

Voorbij liefdesverdriet

Rebound relatie: herken de troostrelatie na liefdesverdriet

Rebound relatie: herken de troostrelatie na liefdesverdriet

Bij op mei 10, 2016 in Voorbij liefdesverdriet met 3 reactie

Herken de rebound relatie en ontdek of het een oplossing is voor liefdesverdriet. Biedt het daadwerkelijk troost en afleiding om warmte en liefde te vinden? Is het echt een remedie tegen een gebroken hart? Of is het slechts een ontsnapping aan de moeilijke emoties die je ervaart. Ontdek het hier.

Gelukkig zijn

7 goede voornemens die jou helpen gelukkig te zijn

7 goede voornemens die jou helpen gelukkig te zijn

Bij op januari 21, 2016 in Gelukkig zijn met 0 reacties

Naast gelukkig zijn, heeft iedereen momenten dat ze zich down voelen. Ik noem dat ook wel het water moment. Bedenk goed dat planten niet kunnen groeien zonder water. Ontdek 7 voornemens die jouw helpen om je gelukkig te zijn. Simpel en doeltreffend, die je meteen kan implementeren, vandaag nog.

elisabeth boek

Relatieproblemen

De ultieme relatie vragen voor 6 behoeften

De ultieme relatie vragen voor 6 behoeften

Bij op september 29, 2016 in Ongelukkig, Relatieproblemen met 0 reacties

In iedere relatie zijn er ups en downs te vinden. De ene relatie wat sterkere ups en downs dan de andere. Met deze 6 relatie vragen krijg je meer inzicht in de relatie, stof om over te praten en om jou relatie te verdiepen. Weer het gevoel te hebben om samen hand in hand de toekomst tegemoet te gaan.

Niet gelukkig in relatie? 5 redenen waarom je niet weggaat

Niet gelukkig in relatie? 5 redenen waarom je niet weggaat

Bij op mei 31, 2016 in Ongelukkig, Relatieproblemen met 0 reacties

Het is het laatste wat je wilt, niet gelukkig in relatie. Toch blijf je niet gelukkig in relatie ver voorbij de houdbaarheidsdatum. Hierom ga je niet weg! Dit zijn de 5 redenen dat je in de relatie blijft, ongelukkig. Terwijl het eigenlijk de 5 redenen moeten zijn om gelukkig in relatie te zijn.

Ruzie met je vriend – herken de signalen

Ruzie met je vriend – herken de signalen

Bij op februari 22, 2016 in Relatieproblemen, Ruzie met 0 reacties

In iedere relatie is wel eens ruzie, alleen deze ruzie is voor jou anders. Deze ruzie met je vriend heeft je aan het twijfelen gebracht. Twijfels aan jezelf, hem en/of de relatie. Je bent op zoek naar antwoorden om een keuze te kunnen maken en wat er wellicht nog te redden valt. Je bent op onderzoek.

Scheiden

Stappenplan scheiden: in 3 heldere stappen scheiden

Stappenplan scheiden: in 3 heldere stappen scheiden

Bij op december 5, 2016 in Scheiden met 0 reacties

Stappenplan scheiden geeft de 3 hoofdstappen om te scheiden, zodat jij weet hoe je kunt scheiden voor het beste resultaat. Tijd voor overzicht in 3 stappen! De ervaring leert dat je niet om deze 3 heen kunt. Ook uitleg over hoe deze stappen het proces negatief beïnvloedt en je niet verder komt.

Divorce challenge – vernieuwde relatie

Divorce challenge – vernieuwde relatie

Bij op november 17, 2016 in Jeugdzorg, Scheiden, Uncategorized met 0 reacties

De Divorce Challenge is een kans om onze ideeën of concrete plannen een podium te geven, een campagne tegen vechtscheidingen. Ik deed mee. Check mijn inzending “vernieuwde relatie”, welke een nieuw adequaat hulpverleningstraject bloot legt om doeltreffend te reageren op de complexe scheiding.

Twijfel: Uit elkaar gaan of blijven?!

Twijfel: Uit elkaar gaan of blijven?!

Bij op juni 7, 2016 in Scheiden met 0 reacties

Iedere relatie heeft hobbels en nu sta je op een punt van twijfel: uit elkaar gaan of blijven?! Ga je het echt doen? Of blijf je bij je huidige partner? Het voelt wellicht te goed om uit elkaar te gaan en te slecht om te blijven. Hoe moet je beslissen? Verschaf jezelf meer inzicht in de relatie.

Wil je je verhaal kwijt? Wil je tips, adviezen en/of een luisterend oor? Wil je in contact komen met mij?

Dat kan!

Stuur mij een email op elisabeth@zodietyfuskerstboomstaat.nl

Ook als je een bijdrage wilt leveren aan het boek!

Top