Interviews

Om het boek ‘Zo, die tyfus kerstboom staat!’ een objectieve invalshoek te geven, heb ik interviews afgenomen van diverse experts. Zo ben ik afgereisd naar diverse Steunpunten Huiselijk Geweld, heb ik een agressietrainer gesproken, bijzondere maatschappelijke werkers ontmoet en andere hulpverlenende instanties.

Deze interviews heb ik weergeven in video materiaal. De video’s bevatten beelden vooraf en achteraf van het interview. Of en beknopte weergave van het interview, als ik toestemming had verkregen om het op te nemen. De interviews zijn een weergave. Het interview zelf is verwerkt in het boek.

steunpunt huiselijk geweld

Interviews Steunpunten Huiselijk Geweld

Steunpunt Huiselijk Geweld Zwolle – Kadera

 

geïnterviewd

Eigen interview

Wil je zelf een bijdrage leveren aan het boek door middel van een interview? Nodig mij uit en ik hoor graag je verhaal en ik ben nieuwsgierig naar de inzichten ten aanzien van verbaal geweld. Ben jij de expert die kan bijdragen? Wacht niet en stuur een mail naar elisabeth@zodietyfuskerstboomstaat.nl.

Wat vond je van het interview met Paula? Wat vond je waardevol? Wat heb je eruit gepikt? Stuur mij een mail op elisabeth@zodietyfuskerstboomstaat.nl. Ik lees graag je input en beantwoord je verhaal.

Top
Share