Succesvol ingeschreven e-boek 10 tips

checkGeweldig, je bent succesvol ingeschreven.

Je staat nu ingeschreven op een emaillijst. Heb je een correct emailadres ingevuld? Wel zo handig als je de publicatie van het boek “Zo,die tyfus kerstboom staat” niet wil missen. In ieder geval kun je beginnen met het E-boek “In 10 tips om van een ongelukkige relatie naar een gelukkige relatie”.

in_10_steppen1_copyKlik hier om jouw kopie te bemachtigen.

Mocht je nu niet de tijd hebben om te lezen, niet getreurd. Ik stuur de link ook per email naar jou toe. Zo ben je in volledig controle van jouw moment om te lezen. Let er op dat de email niet in je Spam box verdwijnt. Noteer dit emailadres daarom in je adressenlijst. Op die manier verzeker je jezelf ervan om niets te missen.

TIP: Als de video niet werkt in het e-boek online, download deze en open hem met Adobe in combinatie met een Flasplayer. De video is ook te zien op Facebook (/verbaalgeweld).

We kunnen ook sociaal zijn. Wanneer je sociaal volgt, raak je geïnspireerd door gedeelde quotes, video’s en vraagstellingen. Zet die sociale stap, kleine moeite en een groot gebaar:

RSS
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
YouTube

Mocht je ergens tegen aanlopen of iets kwijt wil, weet je dat je mij altijd een mail kunt sturen op elisabeth@zodietyfuskerstboomstaat.nl. Je krijgt een antwoord van mij terug.

Nieuwsgierig naar de inhoud van de website?

Lees dan artikelen van de site:

  • Whoops de afbeelding "herken de narcist" wordt niet weergegeven. Onze excuses dat je nu dit belangrijke verbaal geweld artikel zonder de afbeelding verder leest.
Top