Warning: Use of undefined constant HTTP_USER_AGENT - assumed 'HTTP_USER_AGENT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/zodietyf/public_html/wp-content/themes/wp-gray/header.php(190) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Boek over verbaal geweld in een relatie
logo

Boek

BOEK “Zo, die tyfus kerstboom staat”

transparent boek zdtks

Wat zou het voor jou betekenen om niet verloren te gaan in het web van wrede woorden?

Zou het van invloed zijn op jouw eigenwaarde? Zou het je bewustwording vergroten en je innerlijk stem meer volume geven? En als je denkt dat dit kan, hoe kun je het dan zich laten voordoen?

Wat als ik je vertel dat met mij, vele andere voorbij het web van wrede woorden zijn gegaan. Dat ik van mening ben dat ook jij niet verloren hoeft te gaan in het web van wrede woorden? Geloof je mij?

In de greep van verbaal geweld, wordt jouw eigenwaarde met de grond gelijk gemaakt. Overleven is het enige wat je overeind houdt, terwijl je dieper en dieper in het geweld wordt gezogen. Het web van leugens probeert je vast te houden, wanneer je je probeert los te rukken en wilt gaan leven.

Voor meer informatie over het boek >> Zo, die tyfus kerstboom staat <<

Het boek “Zo, die tyfus kerstboom staat” is in ontwikkeling, wil je op de hoogte blijven en een eerste druk ontvangen? Wil je een uitnodiging voor de lancering ontvangen? Een persoonlijke noot in het boek? Laat die kans niet voorbijgaan en noteer je emailadres hieronder:UA-47091804-2