Leven na verbaal geweld

Verbaal geweld is een ondergesneeuwd onderwerp binnen de relationele sfeer en ik leg het bloot. De confrontatie met de situatie is vreselijk. Het oprapen van jezelf en een nieuwe toekomst tegemoet treden, is beangstigend. Alleen, het kan nooit erger worden dan wanneer je erin blijft.

Dat wil ik met dit eboek duidelijk maken. Dat er echt een leven is na verbaal geweld. 

Ik had graag dit boek willen lezen, toen ik nog in de relatie zat. Ik bleef de confrontatie maar voor mij uitschuiven, ten koste van veel.

Wat doe jij na het lezen van dit boek?

leven na verbaal geweld eboek

In 10 stappen van een ongelukkige relatie naar een gelukkige relatie

Net zoals veel anderen, hield ik vast aan een bedorven relatie,
een relatie ver voorbij de houdbaarheidsdatum. Ik hield vast
aan valse hoop en manipulerende woorden. Ik creëerde
hersenspinsels die mij meer kwaad deden dan goed. Ik was
in een ongelukkige relatie beland.

Niet iedereen kan deze spiegel voorhouden en zien wat de
relatie werkelijk is. Niet iedereen is daaraan toe. Geluk is
iets wat je enkel zelf kan veroorzaken, in 10 stappen. 

Nieuwsgierig geworden?

In 10 stappen van een ongelukkige relatie naar een gelukkig relatie eboek

Over de schrijver

elisabeth

Elisabeth is een multipotentieel, waaronder schrijven. Deze e-boeken zijn een weergave van haar kennis en ervaring om jouw voort te helpen bij dat punt waar jij nu staat in het leven of ter ondersteuning van iemand anders.

Ze heeft interviews afgenomen voor haar ‘nog uit te geven’ boek, een interview gegeven in een radioprogramma, als gastspreker op het podium gestaan en een online community opgebouwd. Haar ervaring heeft ze om weten te zetten in iets positiefs, niet alleen voor zichzelf, maar ook de mogelijkheid geboden voor anderen om verandering mogelijk te maken.

En ja, het leven kan tegen zitten op zoveel facetten, dat geluk mijlenver lijkt te liggen. Elisabeth heeft dat ervaren en is eruit gebroken. Ze weet dat in iedere vrouw een vuur brandt en wil door het verspreiden van haar kennis en ervaring dit vuurtje aanwakkeren totdat de leeuwin wakker is geworden en brult.

Elisabeth Neutel

Zo, die tyfus kerstboom staat

Mis hem niet!

Laat je email achter, zodat je als een van de eerste de kans krijgt om het boek als pre-order te bestellen voor €19.99. Na uitgave, stijgt de prijs naar €24.99. Wees er dus op tijd bij en mis hem niet!

zo die tyfus kerstboom staat - elisabeth neutel