Gastspreker verbaal geweld

Graag zou ik een lijst willen presenteren van alle media- en sprekerservaring die ik heb als gastspreker. Daarom nodig ik jou uit om tot de eerste 5 te horen die mij gratis een plek op het podium willen geven. Geheel blanco ben ik niet.

Ik heb sprekerservaring opgedaan bij speakbriefje. Een samenkomen van mensen die willen spreken en hun presentatie geven. Tevens heb ik een radio interview gehad bij Radio Midland FM. Het interview kun je hieronder terugluisteren. Vanaf minuut 7 heeft het betrekking op het onderwerp ‘verbaal geweld‘.

tyfus kerstboom

Interviews voor het boek

Ik heb diverse instanties gesproken over het onderwerp verbaal geweld. Deze interviews worden verwerkt in het boek “Zo, die tyfus kerstboom staat” dat in ontwikkeling is.

spreker zuiderzee college

Gastspreker Zuiderzee College

Op het Zuiderzee College ben ik gastspreker geweest op een ouderavond. Ik richte me hierbij op de theoriën, vormen, factoren en preventie van verbale agressie. 

Tot slot heb ik een prachtige familie die het belang van dit onderwerp deelt. Ook vele vrienden van mij en andere lotgenoten die ik heb gesproken. Ze voelen, zien en horen de kracht van mij om dit onderwerp in de spotlight te zetten. Om verbaal geweld bespreekbaar te maken. Ze voelen de leeuwin in mij. Een leeuwin die vol kracht op het podium zal staan bij jou!

Op het podium

Met de passie, om andere vrouwen te inspireren en in contact te brengen hun eigen kracht, spreek ik over verbaal geweld. Een vorm van emotioneel geweld dat het bot raakt. Geweld dat ten doel heeft om de eigenwaarde met de grond gelijk te maken. Een ondergesneeuwde vorm van geweld dat ik bespreek maak. Waarbij ik herkenning en bewustwording oproep. En tegelijk een verademing biedt, zodat je niet langer twijfelt aan jezelf.

Door middel van accelerated learning, spreek ik persoonlijke leerstijlen aan van een ieder persoonlijk. Zo kan ik met het publiek een match maken en meer kennis overbrengen dan anders. Het is natuurlijker, makkelijker en sneller. De toehoorders leren effectiever en hun vaardigheid om kritisch, systematisch en innovatief na te denken neemt toe. Ze kunnen beter de stof tot zich nemen, problemen oplossen en worden creatiever.

Als gastspreker, laat ik een unieke indruk achter en een publiek dat is geroerd. Een publiek dat herkenning en erkenning voelt. Een publiek dat onder de indruk is van de leeuwin in mij. Een publiek dat dezelfde kracht voelt borrelen en wil omarmen. Verbaal geweld is bespreek gemaakt!

De 3 onderwerpen

gastspreken verbaal geweld

Verbaal geweld: De kracht en gevolgen

In de huidige maatschappij wordt er geen kader gegeven wat verbaal geweld is. Er is te weinig aandacht voor, waardoor vrouwen twijfelen aan zichzelf. Is de wereld gek of ben ik gek?

Lees meer over de presentatie…

gastspreken emotioneel geweld

Emotioneel geweld: de weerstand om uit de relatie te stappen

Veel relaties houden stand op een overlevingsmodus. De luchtkastelen zijn de drijfveer, ondanks de momenten dat je het niet meer red. Hoe komt het dat je niet stopt op die momenten dat je aan de afgrond staat?

Lees meer over de presentatie…

gastspreken huiselijk geweld

Huiselijk geweld: Het rouwproces

Na een scheiding zijn slachtoffers geneigd om terug te gaan of op zoek te gaan naar de rechtvaardiging om dat juist niet te doen. Hoe ga je om met de T-splitsing die je faced?

Lees meer over de presentatie…

Meer dan alleen gastspreker

Wanneer je mij als gastspreker op jouw podium hebt staan, krijg je meer dan alleen mij als gastspreker. Jij wilt (meer) bezoekers voor jouw evenement en ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren. Naast mijn inzet voor een inspirerende speech, maak ik gebruik van mijn sociale netwerk en mijn kennis en kunde om een ‘Recource pagina’ te maken.

Desgewenst, zal ik via mijn sociale netwerk, het evenement op gepaste wijze promoten. Ook via een artikel op mijn blog zal ik er aandacht aan besteden. Mijn speech zal ik uitlichten op een ‘Recource website’. Deze pagina is er voor alle deelnemers. Het bevat een toelichting op mijn speech, links naar interessante boeken, blogs en post en andere bronnen die waardevol zijn ten behoeve van het evenement.