Om het boek ‘Zo, die tyfus kerstboom staat! een objectieve invalshoek te geven, zijn er interviews afgenomen van diverse experts. Zo ben ik afgereisd naar diverse Steunpunten Huiselijk Geweld, heb ik een agressietrainer gesproken, bijzondere maatschappelijke werkers ontmoet en andere hulpverlenende instanties. Allemaal experts die door middel van interview hun kennis hebben gedeeld.

Deze interviews heb ik weergeven in video materiaal. De video’s bevatten beelden vooraf en achteraf van het gesprek. Of een beknopte weergave ervan, als er toestemming was gegeven om het op te nemen. De interviews zijn slechts een weergave, een indruk van de inhoud van het gesprek en de waarde voor het boek. Het interview zelf is verwerkt in het boek Zo, die tyfus kerstboom staat“‘.

Het boek is in ontwikkeling en vormt zich aan de hand van eigen kennis en ervaringen en kennis en inzichten van experts. Daarom zijn die interviews belangrijk. Het gesprek aangaan over verbaal geweld, dat is wat het boek waardevol maakt. Jij kunt een exemplaar reserveren bij publicatie van het boek. Vul daarvoor hieronder je naam en email-adres in en je wordt op de hoogte gebracht bij uitgifte van het boek en de extra’s voor de eersten.

Interviews Steunpunten Huiselijk Geweld

Steunpunten Huiselijk Geweld zijn er door heel Nederland in verschillende regio’s. Deze steunpunten kunnen jou in contact brengen met hulpverleners in de regio die jou het beste kunnen helpen, ook bij crisisopvang. Een Steunpunt Huiselijk Geweld is er voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met huiselijk geweld. Een steunpunt biedt hulp en informatie aan slachtoffers, getuigen en andere betrokkenen, daders, professionals.

Steunpunt Huiselijk Geweld Zwolle – Kadera

Steunpunt Huiselijk Geweld Amsterdam

Steunpunt Huiselijk Geweld Zwolle

Interviews andere experts

Voor het vormgeven van de inhoud van het boek “Zo, die tyfus kerstboom staat”, heb ik naast een aantal steunpunten, ook andere experts geïnterviewd. Dit is mijn lijst van interviews voor het boek:

Koen Lucas van Agressie Training

Friso van der Wal van No Kidding

Eigen interview

Wil je zelf een bijdrage leveren aan het boek door middel van een interview? Nodig mij uit en ik hoor graag je verhaal en ik ben nieuwsgierig naar de inzichten ten aanzien van verbaal geweld. Ben jij de expert die kan bijdragen? Wacht niet en stuur een mail naar elisabeth@zodietyfuskerstboomstaat.nl.

Want het is belangrijk dat er een informatief boek wordt geschreven over verbaal geweld. Een boek waar men (h)erkenning vindt en de confrontatie met zichzelf en de situatie aan durft te gaan. Een boek dat uiteindelijk de weg tot helen wijst. En ook jouw bijdrage is waardevol. Jouw kennis en inzichten kunnen inspirerend zijn voor anderen. Niets doen is geen optie!

header

Ons interviewen

Er is ook altijd een mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan. Heb je zelf iets wat je onder de aandacht wil brengen en je bent van mening dat onze kennis, inzichten en ervaring jou verder kunnen helpen? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over verbaal geweld in de relationele sfeer.

Midland FM heeft op de radio ons geïnterviewd