logo

Jouw verhaal

Verbaal geweld kan jouw eigenwaarde met de grond gelijk maken. Hij laat niets over van jezelf. Tegelijkertijd schijnt hij enorm veel om je te geven. Op die manier wil hij jou beheersen ongeacht hoeveel hij van je lijkt te houden. Verbaal geweld is not done! Tijd voor jouw verhaal!

Mijn verhaal over de kracht en gevolgen van verbaal geweld, kun je op de site lezen. Met mij zijn er vele andere vrouwen die hun manier hebben gevonden om eruit te komen. Dit betekent niet in alle gevallen, uit elkaar gaan. Ik bedoel daarmee aan te geven dat ze uit de situatie zijn. Dus ook de situatie kan veranderd zijn.

doorbreek de stilte

Doorbreek jouw stilte

Als jij jouw verhaal een stem wilt geven, kun je hier jouw verhaal opgeven. Dan kunnen andere lezers zich verdiepen in hun eigen situatie en wat ze willen. Hoe ze de situatie kunnen beëindigen. Ook kunnen zij zichzelf herkennen, en daarmee ook het huiselijk geweld.

Op die manier kun je voor velen bevestigen, waarover ze nu onzeker zijn. Namelijk, wat er met hen gebeurt of als ze denken dat het ‘normaal is’. Het is mijn hoop dat als er meerdere zeggen “Dit is huiselijk geweld”, dat ook zij de moed hebben om dit te erkennen.

Slachtoffers hoeven zich niet te schamen, voor iets wat ze niet konden beheersen. Vertel het de wereld. Vertel je verhaal, nu!

jouw verhaal

Bevestig jouw verhaal

Jouw ervaring wordt gepubliceerd op de site, zodat ook jouw ervaring een stem heeft gekregen. Vul daarvoor alle benodigde gegevens in van het formulier zoals het hier is opgesteld.

Hier is jouw kans om jouw stilte te doorbreken!

  Jouw naam

  Jouw email (verplicht)

  Hoe kwam je erachter dat je slachtoffer was van verbaal geweld?

  Woorden die jouw situatie van toen omschrijven

  Wat is jouw verhaal?

  Wat waren jouw waarschuwingssignalen, die je negeerde?

  Hoe veranderde jouw situatie?

  Wat heeft jouw geholpen?

  Wat is jouw huidige leven?

  Wat is jouw tip aan anderen?


  UA-47091804-2