Verbaal geweld kan jouw eigenwaarde met de grond gelijk maken. Hij laat niets over van jezelf. Tegelijkertijd schijnt hij enorm veel om je te geven. Op die manier wil hij jou beheersen ongeacht hoeveel hij van je lijkt te houden. Verbaal geweld is not done! Tijd voor jouw verhaal!

Mijn verhaal over de kracht en gevolgen van verbaal geweld, kun je op de site lezen. Met mij zijn er vele andere vrouwen die hun manier hebben gevonden om eruit te komen. Dit betekent niet in alle gevallen, uit elkaar gaan. Ik bedoel daarmee aan te geven dat ze uit de situatie zijn. Dus ook de situatie kan veranderd zijn.

vrouw stilte doorbreken

Doorbreek jouw stilte

Als jij jouw verhaal een stem wilt geven, kun je hier jouw verhaal opgeven. Dan kunnen andere lezers zich verdiepen in hun eigen situatie en wat ze willen. Hoe ze de situatie kunnen beëindigen. Ook kunnen zij zichzelf herkennen, en daarmee ook het huiselijk geweld.

Op die manier kun je voor velen bevestigen, waarover ze nu onzeker zijn. Namelijk, wat er met hen gebeurt of als ze denken dat het ‘normaal is’. Het is mijn hoop dat als er meerdere zeggen “Dit is huiselijk geweld”, dat ook zij de moed hebben om dit te erkennen.

Slachtoffers hoeven zich niet te schamen, voor iets wat ze niet konden beheersen. Vertel het de wereld. Vertel je verhaal, nu!

Bevestig jouw verhaal

Jouw ervaring wordt gepubliceerd op de site, zodat ook jouw ervaring een stem heeft gekregen. Vul daarvoor alle benodigde gegevens in van het formulier zoals het hier is opgesteld.

Hier is jouw kans om jouw stilte te doorbreken!

Mijn verhaal

12 + 7 =