Warning: Use of undefined constant HTTP_USER_AGENT - assumed 'HTTP_USER_AGENT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/zodietyf/public_html/wp-content/themes/wp-gray/header.php(190) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Mijn beschikbaarheid als gastspreker over destructieve relaties
logo

Mijn beschikbaarheid

Bedankt voor je interesse om mij als spreker te hebben op jouw event en om de beschikbaarheid te checken!

Ik ben benieuwd naar jullie event en de raakvlakken met ‘jezelf terugvinden in of na een destructieve relatie’. Ik kom graag spreken over deze onderwerpen en hoop dat het goed past binnen het event:

 

Het lijkt mij nu al hartstikke leuk om met elkaar in contact te komen. Om meteen to the point te gaan, heb ik een prachtige formulier hieronder staan. Vul in wat tot zover bekend is en dan neem ik contact met jou op. Dan hebben we al een ‘eerste’ indruk van elkaar. Dat praat altijd wat makkelijker. Kom ik meteen terug op mijn beschikbaarheid als ik wat meer informatie heb.

Hierdoor heb ik alvast de gegevens van jou en je event. Op mijn beurt stuur ik jou meer informatie toe over mijn beschikbaarheid. Aangezien ik een lijst wil presenteren van media- en sprekerservaring die ik heb opgedaan als gastspreker, heb ik veel mogelijkheden. Daarom kun jij mij nu uitnodigen om GRATIS een plek op jouw podium te krijgen. Dit geldt voor de eerste 5 die mij kunnen boeken. De voorwaarden om mij GRATIS te kunnen boeken, zal ik je toesturen. Het moet natuurlijk wel een win-win-situatie blijven voor iedereen, afhankelijk van ieders beschikbaarheid.

Dit aanbod is niet onbeperkt geldig. Wees er dus op tijd bij. Dingen kunnen snel veranderen en voor je het weet heb je interesse in mij als spreker op je event, maar is je budget ontoereikend.

Vul hieronder de gegevens in en start het gesprek:

  Vertel mij wat over jezelf

  Jouw voor- en achternaam

  Jouw email

  Jouw telefoonnummer

  Vertel mij meer over jouw event:

  Event titel

  Meer informatie als website, sociale media etc

  Datum event

  Locatie event


  UA-47091804-2