Gastspreker op jouw event

Bedankt voor je interesse om mij al spreker te hebben op jouw event en om de beschikbaarheid te checken!

Ik ben benieuwd naar jullie event en de raakvlakken met ‘jezelf terugvinden in of na een destructieve relatie’. Ik kom graag spreken over deze onderwerpen en hoop dat het goed past binnen het event:

gastspreken verbaal geweld

Verbaal geweld: De kracht en gevolgen

In de huidige maatschappij wordt er geen kader gegeven wat verbaal geweld is. Er is te weinig aandacht voor, waardoor vrouwen twijfelen aan zichzelf. Is de wereld gek of ben ik gek?

Lees meer over de presentatie…

gastspreken emotioneel geweld

Emotioneel geweld: de weerstand om uit de relatie te stappen

Veel relaties houden stand op een overlevingsmodus. De luchtkastelen zijn de drijfveer, ondanks de momenten dat je het niet meer red. Hoe komt het dat je niet stopt op die momenten dat je aan de afgrond staat?

Lees meer over de presentatie…

gastspreken huiselijk geweld

Huiselijk geweld: Het rouwproces

Na een scheiding zijn slachtoffers geneigd om terug te gaan of op zoek te gaan naar de rechtvaardiging om dat juist niet te doen. Hoe ga je om met de T-splitsing die je faced?

Lees meer over de presentatie…

Het lijkt mij nu al hartstikke leuk om met elkaar in contact te komen. Om meteen to the point te gaan, heb ik een prachtige formulier hieronder staan. Vul in wat tot zover bekend is en dan neem ik contact met jou op. Dan hebben we al een ‘eerste’ indruk van elkaar. Dat praat altijd wat makkelijker. Kom ik meteen terug op mijn beschikbaarheid als ik wat meer informatie heb.

Hierdoor heb ik alvast de gegevens van jou en je event. Op mijn beurt stuur ik jou meer informatie toe over mijn beschikbaarheid. Aangezien ik een lijst wil presenteren van media- en sprekerservaring die ik heb opgedaan als gastspreker, heb ik veel mogelijkheden. Daarom kun jij mij nu uitnodigen om GRATIS een plek op jouw podium te krijgen. Dit geldt voor de eerste 5 die mij kunnen boeken. De voorwaarden om mij GRATIS te kunnen boeken, zal ik je toesturen. Het moet natuurlijk wel een win-win-situatie blijven voor iedereen, afhankelijk van ieders beschikbaarheid.

Dit aanbod is niet onbeperkt geldig. Wees er dus op tijd bij. Dingen kunnen snel veranderen en voor je het weet heb je interesse in mij als spreker op je event, maar is je budget ontoereikend.

Vul hieronder de gegevens in en start het gesprek:

Start het gesprek

5 + 11 =