verbaal geweld quote 01 vrouw

De vernietigende kracht van een ongelukkige relatie wordt vaak onderschat. Je wordt niet begrepen en je kunt jezelf verloren voelen. Je weet niet de houvast te vinden om het eindstation van jouw emotionele rollercoaster te bereiken en van daaruit te bouwen aan jouw toekomst. Om jezelf terug te vinden in of na een destructieve relatie!

En dat is precies waar ik jou kan ondersteunen!
Mijn naam is Elisabeth en ik vertel je hier wat meer over mij. Ik zet mij in om onder andere verbaal geweld in de relationele sfeer bespreekbaar te maken. Vanuit mijn persoonlijke ervaring met verbaal geweld binnen de relationele sfeer heb ik dit online verzamelpunt gecreëerd. Dit is gaan groeien tot een expertisecentrum bij relatieproblemen, geweld in de relatie (huiselijk geweld, verbaal geweld), complexe scheidingen (vechtscheidingen, onthechtings-scheidingen), heling na liefdesverdriet, en bovenal bij het hervinden van jezelf om weer te worden wie je was en gelukkig kunt zijn.

Mensen vragen mij om advies, waardoor ik mijn kennis ook specifiek op de persoonlijke situatie kan toepassen. Tevens ben ik in opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ook ben ik aanwezig bij lezingen van gerelateerde samenkomsten om mijn netwerk te vergroten en daardoor nog beter jou te kunnen ondersteunen. Een ander en beter verzamelpunt van informatie en expertise is er niet. Feiten onderbouwen de teksten en de persoonlijke noot zorgt voor herkenning. Het is meer dan de situatie nu, het is ook hoe je met de situatie omgaat erna.

Wanneer ik met lotgenoten in gesprek ben, zien zij mijn kracht. Ik merkte dat er een honger was om dit ook voor henzelf te bereiken. Om in hun eigen kracht weer terug te staan en hun leeuwin toe te staan te brullen. Om die reden is er een coaching programma in wording in Veenendaal: True Color Women. True Color Women richt zich op succesvolle zelfzorg voor vrouwen, door handvatten te bieden om om te gaan met uitdagingen, comfortzone, zelfvertrouwen en mindset. Om ze weer in contact te kunnen brengen met hun leeuwin. Want als ik het kan, kun jij het zeker!

verbaal geweld quote 01 bliksem

Ik kan andere vrouwen uit verbaal geweldsituaties de meest krachtigste weg naar een toekomst geven, doordat ik als ervaringsdeskundige hen ben voorgegaan. Door alles wat ik onderneem, lees en leer, kan ik jou daadwerkelijk helpen te komen waar je wilt zijn. Ik kan je helpen leren loslaten en omarmen wat er wel is, zodat jij kunt gaan leven na verbaal geweld. Want de wereld is klaar voor jou! Pak je plekje!

Toen ik uit mijn ongelukkige relatie getekend door verbaal geweld kwam, werd het door instanties niet erkend en vooral gebagatelliseerd. Hierdoor kreeg mijn ex-partner een vrije hand in uitlatingen naar mij en de kinderen toe. Ik merkte dat Nederland helemaal niet bezig is met ‘verbaal geweld in de relationele sfeer’. Je staat er alleen voor. Hulpverlening is heel erg geprofessionaliseerd en gebonden aan administratieve rompslomp, terwijl het zou moeten gaan om jou en de situatie. Het is niet zo laagdrempelig als ze zich voordoen. Anonieme meldingen zijn zo 2013 en hulp zou zonder oordeel met een luisterend oor moeten zijn.

Dat moest anders. Dus ben ik op zoek gegaan naar antwoorden en informatie. Teleurstellend in Nederland net als daadkrachtige hulpverlening na verbaal geweld. Dus ben ik zelf een verzamelpunt voor onder andere verbaal geweld geworden in Nederland, om jou een zoektocht naar informatie en een luisterend oor te besparen. En bovenal is het een platform van een ervaringsdeskundige on jezelf weer te vinden en gelukkig te zijn na een ongelukkige periode in je leven. Je vindt er herkenning. Ik merkte dat ik mensen daadwerkelijk verder kon helpen met de kennis en ervaring die ik heb. En ik kan dat ook voor jou.

Vanuit dit vertrekpunt ben ik gaan werken aan mijn boek “Zo, die tyfus kerstboom staat” om kennis van experts te bundelen en beschikbaar te stellen. Heb ik e-boeken geschreven gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en kennis over het verkrijgen van een gelukkige relatie en over mijn leven na verbaal geweld. Heb ik mij ontwikkeld tot gastspreker over verbaal geweld. En tot slot heb ik een coaching programma True Color Women gedraaid in Veenendaal.

En wat kan jij doen?

⇒ Help mij mee te bouwen aan een platform voor informatie over verbaal geweld. Geef jou verhaal door, zodat andere mensen zich kunnen herkennen die nog niet zo ver zijn om die stap te zetten.

⇒ Download mijn e-boeken. Op die manier kom je in mijn mailinglijst te staan en ben jij als eerste op de hoogte wanneer mijn boek verschijnt, het coaching programma start en belangrijke bijeenkomsten.

⇒ En als je een event bijwoont/organiseert, nodig mij dan uit als gastspreker.

⇒ Ben je geïnteresseerd in het coaching programma True Color Women? Neem dan contact op. Dan bekijken we samen of we iets kunnen vorm geven of organiseren zowel online als offline. We kunnen luisteren en adviseren. Onze eigen ervaringen delen met elkaar en (h)erkenning vinden waar we kracht uit kunnen putten en je je minder eenzaam voelt.

Meer over mij

En als je mij nog beter wilt leren kennen, wil ik iets meer over mij vertellen. Ik woon zelf in Hilversum met mijn 2 meiden een een zoon en vissen. Ondertussen getrouwd en woon ik in een gezellig hoekhuis in een sociale straat. Geen bijzonderheden. Wel, op één ding na, ik zou je graag iets willen vertellen dat ik heb ontdekt over mezelf. Ik ben namelijk een multipotentieel. Ik heb vele interesses en jaag diverse creative uitspatting na. Dat geeft mijn leven inhoud en maakt het rijk. Ik ben graag mezelf en sta positief in het leven. Dat wil niet zeggen dat ik een optimist ben. Want ik heb ook mijn moeilijke momenten om even door heen te gaan. Ik bedoel, de zon schijnt echt niet elke dag, er is regen nodig om de plantjes te laten groeien.

Tot slot wil ik je het verhaal van de Feniks vertellen. Een bijzondere vogel die volgens verhalen na honderden jaren een nest bouwt van onder andere kaneel twijgen, welke in vuur en vlam opgaat samen met de vogel. Uit de as ontstaat een nieuwe vogel, versterkt, vernieuwd en verjongd. Dan begint de vogel aan eenzelfde cyclus. De Feniks staat symbool voor de herrijzenis. Zo voelde het ook voor mij. Ik voelde mij sterven en kwam sterker en vernieuwd en terug. Alleen ga ik de cyclus niet nogmaals door. Dit was genoeg.

Wil je nog meer te weten komen over mij? Check dan ook mijn website Just Elisabeth

Wil je op de hoogte blijven? Check de Facebookpagina: Facebook/VerbaalGeweld

feniks brandende vrouw